5 viimast jah, kuigi eelnes neile ainult üks. :D Nagu välja tuleb, siis siin Rootsimaal täidetakse see kukkel enne vahukoore lisamist veel mingi mandlimassiga (mitte päris martsipan, nagu mulle selgeks tehti...). Kuklid tegin selle Werneri retsepti järgi (pluss omaalgatuslik kardemon), aga täna on nad juba üsna kõvad, ma ütleks isegi, et ebatavaliselt. Muna...??
Triini, ma ei tea, kas see Sinu puhul läheb heaks või veaks, aga kreem ei ole ainult vahukoor, vaid kohupiimaga pooleks, ja rohkem vanilje- kui suhkrumaitseline. :)
5 viimast?:) Ei tea, kes sedakorda vabanduskirjakese poetab...
ReplyDeleteEile oli küll neid vastlakuklite pilte facebookis palju, aga pakun, et need on esimesed, mille söömist ma isegi kaaluks. :)
ReplyDelete5 viimast jah, kuigi eelnes neile ainult üks. :D Nagu välja tuleb, siis siin Rootsimaal täidetakse see kukkel enne vahukoore lisamist veel mingi mandlimassiga (mitte päris martsipan, nagu mulle selgeks tehti...). Kuklid tegin selle Werneri retsepti järgi (pluss omaalgatuslik kardemon), aga täna on nad juba üsna kõvad, ma ütleks isegi, et ebatavaliselt. Muna...??
ReplyDeleteTriini, ma ei tea, kas see Sinu puhul läheb heaks või veaks, aga kreem ei ole ainult vahukoor, vaid kohupiimaga pooleks, ja rohkem vanilje- kui suhkrumaitseline. :)
Ma loodan et ampsasid minu eest ka yhe ampsu...ise oleks ma rohkem hernesupile kandideerinud...aga no kus sa siin Brusselis seda va hernesuppi saad:-)
ReplyDeleteTean jah, et kohupiimaga pooleks (sa kirjutasid ju mulle). See teebki need kuklid võib-olla söödavaks+ kardemon mulle meeldib ka. :)
ReplyDeleteÄhh, Silja, endal poola poode jalaga segada! :D
ReplyDeleteMiks sa pead sellise ilusa pildiga mind piinama?! Siin Portugalis võib ju sellisest kuklikesest ainult unistada.. :(
ReplyDelete